| Anonim123321 a întrebat:

de o luna m-am apucat serios de flotari fac cate100-300 flotarii pe zi, fac 20 de flotari stau catva timp fac iar 20..asa fac pe parcursul intregii zile(fac zi de zi) ce ziceti ar trebui sa mai iau si pauza? cresc muschi mai repede? decat at cand fac zi de zi? Multumesc cel mai bun raspuns primeste funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Tu nu ai citit niciodata un articol de fitness sau culturism?

1. un muschi are nevoie de mai multe zile de odihna dupa un antrenament intens

2. cu SUTE de repetari faci REZISTENTA, nu masa musculara

Pentru masa musculara, MAXIM 8-10 repetari, cand poti mai multe, MARESTI GREUTATEA, nu numarul de repetari

3. cu flotari faci piept si putin triceps, restul grupelor nu te intereseaza?

4. Fara o alimentatie bogata in proteine te pisi pe ele de exercitii, am vazut destui care dupa ani de zile aratau aproape la fel.

In sportul asta alimentatia e CEA MAI IMPORTANTA, muschii NU CRESC cu aer si nu cresc doar cu exercitii.

Mai documenteaza-te si tu.

http://www.getfit.ro/......serie.html

Si termina cu antrenamente de copii mici.

Sute de flotari pe zi = antrenament de copil mic care o sa ramana firav

| Anonim123321 explică (pentru Cosmin86):

Multumesc m-am documentat si am vazut ca asa este, meritii funda!

7 răspunsuri:
| IepureleCuLopată a răspuns:

Masa musculară crește în cazul suprasolicitărilor.

Fă cam 50 de flotări apoi o pauză apoi încă 50 și tot așa, sau dacă crezi că te ține fă câte 100 apoi pauză apoi din nou.

Nu fă pauze și nu te opri, fă în fiecare zi dacă vrei rezultate.

| Anonim123321 explică (pentru IepureleCuLopată):

Si,sa fac pe parcul intregi zile? sau imi aleg 1 ora pe zi, si fac.iau pauza 1 min far iar...si tot asa?

| IepureleCuLopată a răspuns (pentru Anonim123321):

Pentru rezultate foarte mari e bine să începi cu 500 pe zi, apoi după ce te obișnuiești mai crești numărul.

O să vezi în 30 de zile foarte mari progrese.

| Cosmin86 a răspuns (pentru IepureleCuLopată):

In fiecare zi = progrese lente si proaste

Muschii se dezvolta in zilele de pauza, NU cand ii lucrezi.

Un muschi are nevoie de 5-6 zile de odihna dupa un antrenament intens, dar ii poti lucra a doua zi e clar ca nu te-ai antrenat suficient de intens.

Si o alimentatie bogata in proteine e esentiala, fara asta nu faci nimic

| RegalusDekaron a răspuns:

Tine-o tot asawinking

| Latiffa a răspuns:

Cresc doar muschii antebratului, umerilor, si bratelor, daca tu vrei sa dezvolti toti muschii, trebuie sa fac si alte exercitii. Fiecare exercitiu lucreaza o anumita grupa de muschi... si flotarile nu te ajuta mai mult decat muschilor pe care i-am precizat mai sus.