| Andrei761 a întrebat:

De o saptamana am inceput sa am dureri de urechi si mi se pare ca am inceput sa am si pierderi de auz.Sincer, sunt destul de ingrijorat, ma gandesc ca asta ar putea fi din cauza folosirii castilor destul de des.Am renuntat pe moment la casti sa vad daca imi mai revine auzul dar nu mi se pare ca s-a facut vreo schimbare.Credeti ca ar trebui sa merg la un doctor sau sa continui cu regimul castilor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergi la medicul de familie de urgenta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, trebuie sa mergi la un medic de specialitate pentru evaluarea auzului. Da-le pace la casti.

| NAT0 a răspuns:

Tu ce zici? Tu vezi ceea ce ai întrebat? Du-te la medicul de familie să-ți dea o trimite la orl. Și da, renunță la căști până la control.
Sănătate.

| mellisa_1721 a răspuns:

Mai mult ca sigur utilizarea castilor care trec uneori si de 90db. urechea umana nu este facuta sa suporte tot timpul atatia decibeli.depinde si de corpul fiecaruia si de sensibilitatea fiecaruia.renunta la ele pentru un timp

| Paulfcsb15 a răspuns:

Dacă durerea este ascuțită ar fi probabil sa te fi tras curentul, si din cauza castilor ar fi o cauza.