Tu vorbesti de 2 lucruri diferite!
Maseaua de minte nu provoaca rosu in gat!
Mergi la medicul de familie, sau orice medic stomatolog.
Intre Craciun si revelion, medicii au lucrat, in caz de nu stiai.
Da, dar am crezut ca imi va trece. Am fost aseara la spital si mi.a dat augmentin cu nurofen.
Da, ti-a dat 1 antibiotic si 1 paracetamol pentru durere si scaderea temperaturii.
Si tot ma doare ..si capul si tampla si urechea. Nu stiu ce sa mai fac..ma lasa durerea cu nurofen vreo 5 ore si dupa iar ma ia. Noaptea abia dorm.
Am aveeasi problema ca tine. Am fost la medic sa ma interesez si trebuie scos dintele de minte, si costa vreo 200-300 de lei. Eu nu l-am scos deocamdata si am pansament pus. Iti sugerez sa te duci la dentist. Bafta
Si cat ai stat asa? Eu stau de o saptamana, dar mi.e frica sa nu dau in alte complicatii. Daca iau nurofen imi trece durerea. Insa, sunt rosie la gingie si in gat.
Ai doua alegeri: mergi la spital sau cumperi cosciug.
nu se moare din asta stai fara grija.
Tot o saptamana. Fa gargara cu apa calduta si sare. Si spalate bine in zona aia chiar daca doare, dupa o sa treaca. Daca pui tuica la maseaua aia amorteste. Toate astea amelioreaza durerea dar cauza e dintele ala si trebui scos. Fa cum am spus. Si bafta
Mersi!
Serios? A fost un caz la Dr. G. http://en.wikipedia.org/wiki/Dr._G:_Medical_Examiner
anonim_4396 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: