| BogdanPunct a întrebat:

De o vreme ma confrunt ccu o problema ciudata.
Poate imi puteti spune de ce sui cum sa o rezolv.
Scurt... vorbeesc in somnstraight face
Poate fii de la stres?
PS: Adeseori ma si ridic din pat...straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Ciudatenia asta o au multi! --- nu-i motiv de ingrijorare! Gasesti explicatii ale ciudateniei tastand "somnilocvie" pe Google. Numai bine!

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cand vorbesti in somn inseamna ca visezi.

| Anaeli a răspuns:

Poate ai spasmofilie (lipsa foarte mare de calciu si magneziu). Fa-ti analizele, in special astea doua.

| BogdanPunct explică:

M-am interesant si pe google si am mai aflat cevahee hee
Mersi oricum tongue

| ZennoEll a răspuns:

Ma Bogdane deci da de la stres dar nu ori ce ai un lucru care te chinuie de mult timp probabil eu am avut o frica de un test in clasa a 3a care ni lo anuntat de o luna si faceam tot asa straight face rezolvati problema

| summertime a răspuns:

Poate fi de la stres.Dar tu manifestezi simptome de somnhambulism.Vezi daca mai faci asa in somn dupa ce scapi de stres. Daca si dupa inca o tii in ritmul asta, du-te la un doctor.

| ketrov a răspuns:

Si eu faceam asa cand eram mai mic, dar dupa un timp s-a oprit. Nu ar trebui sa-ti face griji.