Să te îmbraci!
Ai putea să mergi la bazine balneo-climaterice, ocne și să stai la soare chiar dacã te vei bronza un pic.
De pietrele la rinichi ți-aș recomanda să eviți apa și să bei mult ceai în special cel de măceșe.
Din păcate cu fierea nu prea știu ce să îți recomand, am să mă mai documentez puțin și am să îți ofer un sfat și pentru asta.
Am auzit că usturoiul, ardeiul iute și lămâia sunt cele mai esențiale lucru, poți încerca și asta.
Ce se întâmplă cu toți, treci printr-o perioadă mai grea și ai nevoie de sprijin
Îți doresc multă sănătate și un Crăciun fericit
DU-TE LA MEDIC. O sa iti dea tratament pentru nisipul si pietrele de la rinichi. Depinde ce probleme ai cu fierea - e lenesa sau ai calculi (pietre)? Pentru infectia urinara - de la care probabil ai si problemele cu rinichii o sa iti prescrie medicul antibiotic si ceai de merisor (Urinal akut). Iar pentru candida o sa iti dea o crema sau ovule intravaginale. Stai linistita. Nu e nimic grav. DAR DU-TE LA MEDIC. Nu mai sta dupa sfaturile oamenilor de pe internet, pentru ca majoritatea spun balarii. Sanatate multa sa ai!