| Andra1637177 a întrebat:

de patru luni ma confrunt cu ceva ciudat. Am avut o infectie de vre un an si o candida si nu am spus. Am fost si la ginecolog, am facut si examen vulvar. Pentru ca imi vine ciclul super putin si putine zile si inainte imi venea mult si 5 zile. am 14 ani si nu am facut sex niciodata. Da, am stat cu picioarele goale pe gresie si umblam in frig. Nu mai stiu ce sa mai fac. M am dat si cu creme si pastile. De ce nu mai imi vine crying inainte mi se umfla burta si se desumfla si iar a inceput. Ma constip mereu si am si pietre si nisip la rinichi. si infectia asta si probleme cu fierea. Ce sa fac?, ce se intampla cu mine? crying((

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Divy a răspuns:

Să te îmbraci! happy
Ai putea să mergi la bazine balneo-climaterice, ocne și să stai la soare chiar dacã te vei bronza un pic.

De pietrele la rinichi ți-aș recomanda să eviți apa și să bei mult ceai în special cel de măceșe.

Din păcate cu fierea nu prea știu ce să îți recomand, am să mă mai documentez puțin și am să îți ofer un sfat și pentru asta.

Am auzit că usturoiul, ardeiul iute și lămâia sunt cele mai esențiale lucru, poți încerca și asta.

Ce se întâmplă cu toți, treci printr-o perioadă mai grea și ai nevoie de sprijin happy

Îți doresc multă sănătate și un Crăciun fericit

1 răspuns:
| llg a răspuns:

DU-TE LA MEDIC. O sa iti dea tratament pentru nisipul si pietrele de la rinichi. Depinde ce probleme ai cu fierea - e lenesa sau ai calculi (pietre)? Pentru infectia urinara - de la care probabil ai si problemele cu rinichii o sa iti prescrie medicul antibiotic si ceai de merisor (Urinal akut). Iar pentru candida o sa iti dea o crema sau ovule intravaginale. Stai linistita. Nu e nimic grav. DAR DU-TE LA MEDIC. Nu mai sta dupa sfaturile oamenilor de pe internet, pentru ca majoritatea spun balarii. Sanatate multa sa ai!