| Andra1637177 a întrebat:

de patru luni ma confrunt cu ceva ciudat. Am avut o infectie de vre un an si o candida si nu am spus. Am fost si la ginecolog, am facut si examen vulvar. Pentru ca imi vine ciclul super putin si putine zile si inainte imi venea mult si 5 zile. am 14 ani si nu am facut sex niciodata. Da, am stat cu picioarele goale pe gresie si umblam in frig. Nu mai stiu ce sa mai fac. M am dat si cu creme si pastile. De ce nu mai imi vine crying inainte mi se umfla burta si se desumfla si iar a inceput. Ma constip mereu si am si pietre si nisip la rinichi. si infectia asta si probleme cu fierea. Ce sa fac?, ce se intampla cu mine? crying((
Si ieri mi a venit ciclul cu dureri groaznice de spate si burta si picioare, nu am dormit toata noaptea imi venea sa vomit si nu puteam (probabil din cauza ca ma doare si in gat,am galcii cam umflati),am si ametit si imi era super rau. Ce sa fac am fost la medic mi a dat si o crema pt infectie si urinex,vimovo si nonclitin. Am citit pe net ca astea pe care le am sunt simtome de sarcinacrying( doamne. Dar nu are cum pt ca eu nu am facut sex! Nu mai stiu ce sa mai fac sunt foarte stresata. Am fost la ginecolog si daca eram imi spunea, nu? Adica stiu ca nu are cum sa fiu. Dar nu stiu ce e in capul meu. Am un prieten de 15 ani si nu facem nimic decat sa stam,imbratisam sau sarutam. Nimic mai mult. Va rog, ajutati ma crying(((

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| darrio2007 a răspuns:

La asta trebuia sa te gandesti cand umblai cu picioarele goale pe gresie sau cand ai stat cu infectia in tine si nu ai spus.Cam tarziu.Acum dai cu pastile.