| selena_5281 a întrebat:

De vara treuta am piatra la rinichi. O vreme mi-au trecut durerile, dar acum de 2 nopti nu mai pot dormi. Aproape ca nu ma pot misca. Ce as putea face sa scap de dureri? va rog frumos ajutati-masad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| bobby_7474 a răspuns:

De ce natur sint pietrele la rinichi? trebuie urina analizata! rowatinexul este un med f bun in potriva colicilor renale este un bun dilatator al cailor renale si nu simpti durere cind pietrele se misca sau le elimini si eu folosesc medicamentul si are efecte mirifice

| haiZI a răspuns:

Te prezinti la medic pentru consult de specialitate. Daca nu e nimic grav se rezolva usor chiar si prin tratament naturist.Nu sta asa.pa

| Bacteriuță a răspuns:

Tu in loc sa mergi la medic, ne intrebi pe noi? mai ales ca stii ca ai piatra, tu ar trebui sa te operezi. prietenul mamei tot asa a avut, a amanat, si cand s-a operat din cauza durerilor prea mari i-au scos o piatra de marimea unei bomboane cu diametrul de 1, 5 cm. adica una cam prea mare. eu zic sa fugi la doctor.
sanatate multa! :*

| Lala20 a răspuns:

Pai nu trebuia sa te operezi? Eu asa stiu ca trebuie...pana atunci pune o punga cu gheata. Funda?

Răspuns utilizator avertizat
| danyelle_5059 a răspuns:

Eu iti sugerez sa te duci cat mai repede la un doctor pentru ca nu este bine din ce ai descris tu. Medicul trebuie sa iti recomande una numit tratament si depinde de ce iti mai spune el.

| iacobitza a răspuns:

Aceeasi problema o am si eu depinde cum se schimba vremea incearaca sa bei foarte multe lichide... poti incalti niste sare pentru muraturi din aia mare nu stiu exact cum se cheama sa o pui intr„un saculet sau o carpa ceva si sa o pui pe rinichi sarea trebuie sa fie fierbinte dar nu sa te frigilaughingsi stai cu ea pana se raceste ...asta e din propria experienta nu am dat repede un search p google si am luat primul lucru pe care làm gasit

| alinac a răspuns:

De obicei daca e nisip de la doctor va recomanda sa bei multe lichide pentru a le elimina. dar la piatra exista sigur tratament asa ca fugi.

| Aura_9911 a răspuns:

Deci. te cred stiu cum e si eu am trecut prin asta.
In primul rand ai grija de sanatatea ta. Incearca sa nu mergi cu spatele gol, sa fie acoperit, bea ceaiuri purificatoare de la plafar.
Nu mai bea apa de la robinet, bea apa plata. Poti incerca un truc, pe care l-am incercat si eu:
Coaja de la 5 portocale se pune in 1l apa cu 5 linguritse de miere [NU FOLOSI ZAHAR], daca nu ai miere, nu pui nimic, dar o sa fie cam amaruie. dimineata pui inca 250-300 de ml apa peste si fierbi la foc mic. Scoti cojile de portocala si pui orice alta planta medicinala [tei, coada soricelului, etc]. Cura de face timp de 1-2 saptamani, depinde de varsta. Incearca, merita :*

| liviuxas a răspuns:

Du-te la doctor