| armygirl a întrebat:

De vreo 3 zile mă confrunt cu o problemă, aș numi-o eu, destul de enervantă și în același timp îngrijorătoare. Acum două săptămâni am început sa alerg câte 1 km, 1 km jumătate pe zi, uneori chiar de două ori pe zi și nu aveam nici o problemă decât oboseala resimțită mai apoi. După cum spuneam, acum trei zile, după ce am făcut pauză de la alergat alte trei zile, am resimțit dureri puternice imediat după ce terminam alergarea, undeva în zona abdomenului inferior care durează în jur de 10 minute și mai apoi trec. Eu le asemăn perfect cu durerile menstruale. Bineînțeles că îmi fac gânduri și mi se pare ceva ieșit din comun, având în vedere ca au debutat atât de brusc, asta îngrijorându-mă. O să merg și la medic zilele următoare, însă mi-ar plăcea sa știu dacă cineva a mai auzit de asta sau a trecut prin asa ceva. happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| wildthing a răspuns:

Eu nu am trecut prin asa ceva, pentru ca am alt gen de echipament acolo jos. happy Dar ma gandesc ca daca ar fi fost vreo intindere la muschii abdominali, nu te-ar fi durut 10 minute dupa ce ai alergat; te-ar fi durut in timpul alergarii, deci probabil ca nu e o problema musculara. Cel mai bine e sa mergi la medic si pana atunci, nu-ti mai face griji pentru ceva ce poate e doar o problema minora; nu te ajuta cu nimic sa anticipezi.

| armygirl explică (pentru wildthing):

S-a dovedit a fi doar o acumulare de aer în intestine happy s-a diminuat cu fiecare zi care trecea iar acum pot spune că sunt în regulă. Mulțumesc pentru răspuns happy

| wildthing a răspuns (pentru armygirl):

Pai acumularile astea de aer de obicei se rezolva tragand cate o foarte utila basina din cand in cand...la tine de ce nu s-a putut rezolva asa? happy

2 răspunsuri: