| passenger a întrebat:

De vreo 5 saptamani am cuticulele degetelor mari de la mana foarte umflate straight face In primele zile nu am dat importanta,am zis ca este de la minchiura (pe care oricum mi-o fac eu acasa,ci nu la salon),dar treaba s-a cam agravat. Adica deja piele aia de la marginea unghiei ma ustura si imi vine sa ma scarpin mereu,ba chiar daca apas mai tare iese apa straight face Ma spal des pe maini, de 25 de ori pe zi cred laughing Exagerat de mult... Ce poate fi totusi? O ciuperca? Cum pot s-o tratez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ciuperca nu o tratezi cum vrei tu, ai nevoie de un consult medical de specialitate, un diagnostic diferențial și un tratament specific.
Mergi cel puțin până la medicul de familie pentru o părere, un bilet de trimitere.
Pa, pa.

| danielaxyz a răspuns:

Te-ai infectat cand ti-ai facut manichiura,si eu am patit de cateva ori, dezinfecteaza cu spirt ustensilele de manichiura inainte de a le folosi, chiar daca le folosesti doar tu
iti trece de la sine, dar poti sa masezi cuticulele cu crema de galbenele, e dezinfectanta si n-o sa te mai usture