| MariMaria103 a întrebat:

de vreo câțiva ani am o durere abdominală jos in dreapta, insa mi se întâmpla sa ma doară doar la vreo 3-4 luni si sa tina cam 2-4 zile. Nu am fost la control, nu vreau sa știe părinții sau altcineva de asta pentru ca in caz de ceva nu am de gând sa ma operez. îmi e frica sa ma operez. Dar de data asta ma doare uneori mai tare, alteori mai încet, ma doare atât de tare încât nu pot sa merg si daca merg, merg cocoșata. Începe sa_mi fie frica si vreau câteva păreri. E posibil sa am apendicita?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Este posibil sa fie si de la ovar sau apendice. Medicul va face diferenta. Nu mai sta si mergi la control.

| Mussette a răspuns:

Apendicita nu cred ca este, ca n-ai fi rezistat atata timp. Posibilvre-o problema la un ovar sau un rinichi. Ceel mai bine e samergi la medic si apoi vezi ce se intampla.

| MariMaria103 explică:

Am citit despre bolile la rinichi si spune ca netratate la timp duc la de decesul pacientului, dar pe mine ma doare de mult timp. Acum îmi e si mai frica.