Aveti dreptate..mai bine nu ma duc. Probabil va trebui sa ma operez din nou(mai bine asa decat sa imi storc singura puroiul, nu pot suporta durerea, am incercat de curand), si dupa doua saptamani de la operatie cred ca ma voi putea duce la strand fara probleme. Va multumesc!
POti sa mergi la strand dar sa nu exagerezi cu intratul in apa.
La deget poti sa iti mai pui si rivanol.
P.S:Nu plasturi cu rivanol.
Atata timp cat acolo este o poarta de intrare pentru. bacterii, poti sa pui tu plasture peste plasture... daca este ceva in apa, este o posibilitate foarte mare sa iei. Deci parerea mea e sa te vindeci intai, decat sa iei alte chestii + unghia.
Ai puroi. la deget..si eu am avut. da-te cu rosu de metil. dupa ce-ti inmoi piciorul in apa calda spre fierbinte. si incerci sa iti storci de acolo puroiul. si te dai cu Rosu de metil si cu betadine. Iti trece.dar nu te du la strand..ca o sa-ti para rau. mai bine nu te duci cateva zile. decat. luni bune. parerea mea.
Si eu am avut aceeasi problema, dar m-am dus sa o rezolv imediat a doua zi. Durerea va fi insuportabila, n-ai sa rezisti nici o saptamana. Cat despre treaba cu strandul ti-as zice sa nu mergi. Indiferent ca ai plasture sau nu, cloeul ala din bazin nu o sa-ti faca bine plus ca poti lua alte bacterii si exista posibilitatea sa faci septicemie. Ai grija! Te sfatuiesc sa suni azi la doctor sa-ti faci o programare cat mai repede! Take care!
Mario1996 întreabă: