| IoanaMihaela5267 a întrebat:

Buna TPU, de vreo doua zile ma urinez des si ma alarmează lucru acesta pentru ca din cate stiu eu este un simptom al sarcinii, insa nu am facut sex neprotejat decat acum acum o zi cand s-a terminat ovulatia.Am cautat pe net si scrie ca acest simptom apare in saptamanile 4-6 sau 6-8 ale sarcinii dar pe unele site uri poate scrie ca poate fi primul semn ca esti insarcinata.Imi puteti spune ce poate fi avand in vedere ca aseara am simtit o durere asemănătoare cu durerea din timpul menstruației la nivelul sânilor.As putea fi insarcinata? E normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Floridori a răspuns:

1.Simptomele asociate sarcinii nu se resimt la o zi dupa contact, deoarece atunci nici macar nu exista o sarcina.

2. Poti urina mai des din diverse motive.

3.Tu nu ai de unde sa stii cand se produce ovulatia (deci nu poti calcula perioada fertila), deoarece ai mentionat ca ai ciclu neregulat, iar in cazul acesta, se considera ca exista mereu risc de sarcina, chiar daca in practica nu e chiar asa.Deci foloseste mereu protectie.

4. Daca menstruatia nu apare intre timp, poti face un test de sarcina dupa 21 de zile de la contact.

| IoanaMihaela5267 explică (pentru Floridori):

Multumesc de raspunsul amănunțit dar de ce Am avut acele dureri in extremtitatile laterale ale sânilor ca la menstruatie?

| Floridori a răspuns (pentru IoanaMihaela5267):

Cu drag!
Durerea sanilor poate fi cauzata de diversi factori: sindrom premenstrual (mai sunt cateva zile si apare menstruatia), ovulatie, fluctuatii hormonale (mai ales in perioada adolescentei) etc.

| Caro34 a răspuns:

Peste cateva zile poti face un test de sarcina insa pare mai mult o infectie urinara! Mai ai si alte simptome? Sexul se face protejat, egal cand e ovulatia sau calendarele de pe niste app-uri facute de nu-stiu-cine care vorbeste de femei care au ciclul normal, se protejaza etc. etc. Numai bine!

| NisipLaMare a răspuns:

Fa-ti 2 teste de sarcina.