| alina0 a întrebat:

TPU! De vreo jumatate de ora am venit de la dentist, mi-a extras un molar, de sus.nu m-a durut DELOC! Dar nu mi-a spus cat timp trebuie sa tin pansamentul in gura, imi mai curge sange destul de mult.pentru ca nu era un molar de lapte era definitiv.Cat timp mai tin pansamentul? Dupa cate ore am voie sa beau si sa manac ceva?
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Normal, pansamentul se tine intre 1/2 si 2 ore. Dupa ce il scoti poti sa incepi sa si mananci, dar cu grija sa nu ajunga mancare la locul extractiei. Clateste cu ceai de salvie dupa mese si intre mese, va ajuta la igiena locala si la inchiderea ranii.

2 răspunsuri:
| Gabonne1982 a răspuns:

Pansamentul se tine cam doua ore, timp in care trebuie sa ai un borcan langa tine ca sa scuipi sangele din gura (cel putin mie asa mi-a spus dentistul cand mi-am scos maseaua). Dupa 3-4 ore poti manca

| Angelique1 a răspuns:

Tine vata aia cu dintii strans strans(asta va opri din sangerare)si mai tine o ora.ai voie sa bei si sa mananci dupa 2 ore