| Rares129 a întrebat:

Bună TPU!
De vreo săptămâna am o problema, ma dor destul de tare oasele de la picioare, in zona genunchilor, in spatele gambelor, tibiile dar și spatele. Am observat și faptul ca in ultimul timp mănânc mult mai mult decât de obicei….Am vârsta de 16 ani.
Menționez ca am fost la medicul de familie, acesta spunând ca am doar o simpla răceala, eu neavând niciun simptom.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| m4r1qzx a răspuns:

E posibil ca corpul tau sa fie slăbit. Poti lua niște suplimente cu vitamine, fier, etc.Iar acum pentru că na duci lipsa ai acest simptom de a manca în acces pentru compensare pentru că corpul tău asta caută, pentru a funcționa normal.Mai poți consuma și produse care conțin lactoză (daca n ai alergie) pentru întărirea oaselor.E destul de normal la vârsta asta sa pățești asta pentru că probabil te înalți.Seară faină!

| ZappyTv69 a răspuns:

Probabil dureri de creștere sau ai corpul slăbit. Poti lua niște suplimente naturale. Nu ezita să te duci iar la doctor dacă nu trece după maxim o lună