| FallenStar a întrebat:

TPU.

De vreo saptamana m-am apucat de alergat. Alerg zilnic timp de 15-20 de minute, dar o fac seara, pe la ora 6.

Fac asta ca sa imi subtiez picioarele si sa scap de burtica, plus ca mi se pare foarte placut...
Dar am o problema. Nu mi-am impus o dieta, iar eu chiar nu stiu in ce ar putea consta aceasta. Asa ca, imi puteti alcatui voi o dieta sanatoasa, dar sa imi spuneti si la ce ore sa mananc? Oh, da... E in regula daca alerg doar 15-20 de minute? Ma intreb daca e cam prea putin.Si cam in cat timp ar trebui sa se vada rezultate?

Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Mai bine alergi 30 minute dimineata. pe la 5-6, asa o sa te simti cel mai bine. poti sa incerci vreo 10 zile si vei putea simti diferenta.
oricum insa, nu alergi ca sa-ti subtiezi picioarele, alegi ca sa fii in forma si sa te simti bine, nimeni nu-ti poate spune cum sa pierzi din greutate numai la nivelul picioarelor.

| Incarcare a răspuns:

Trebuie sa alergi o ora. Si nu manca dupa ora 6. In loc mananca orez, fructe, si fara grasimi cum ar fi cartofi prajiti, carne... si sa nu mananci cu paine nimic. Painea ingrasa. Daca faci asta rezultatele se vor vedea intr-o saptamana. Fa-ti o poza in fiecare zi si ai sa vezi diferenta!winking

| TpU_3024 a răspuns:

Deci pentru inceput nu-ti recomand sa tii diata! Cand te lasi de ea o sa te ingrasi dublu.Incearca sa mananci numai fructe si legume si consuma foarte multe lichide.Poi eu iti recomand sa slabesti prin sport.Fa exercitiile astea in fiecare zii:http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY,si incearca sa alergi 30-45 de minute.Bafta!