| sagag a întrebat:

deci acum 3 ani am inceput sa am o problema la gat, nici eu nu stiu ce, si parintii mei nu au bagat de seama si na cand eram mica tot faceam bronsita in fine nu era asta cauza. dupa cand am devenit mai mare a inceput sa fie mai rau nu stiu cum sa va explic.ii ca si cum am ceva in gat si nu imi trece si atunci trebuie sa ma eliberez adica sa fac ca si cum sunt ragusita.Imi e greu sa cand, sa fac multe.si acum cateva luni am fost la doctor de plamani si mi-a spus ca am asm bronsic am luat tratamentul dar nu m-am mai dus la control inca o data.sa acum cateva zile am fost la medicul scolii si mi-a zis ca am faringo-amigadita acuta, credeti ca asta e si ca daca i-au medicamentele o sa imi treaca? App. precizez ca eu am si o problema cu nasul nu stiu ce.Eu am crezut ca am sinusita dar nu stiu ce sa mai cred. Va rog mi-ati putea spune ce am.VA ROG!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LoveStoryLoveYou a răspuns:

Pai, la nas poate ai polipi. In legatura cu gatul, poate iti trebuie o operatie de amigdale. Nu stiu, deoarece nu sunt doctoritahappy Asta...cred ca ai. Daca nu, scuzehappy
Fundita?

0 răspunsuri: