anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, acum cateva zile am avut ceva la masea si cand am fost la dentist mi-a rezolvat problema si a zis sa mai revin.Nu ma mai durea dar acum a inceput iarasi sa ma doara si nu mai vreau sa mai stau nopti intregi fara somn si nu pot sa ma duc din nou la dentist pentru ca am rubeloa.P.S.probelma pe care am avut-o si se pare ca a re venit a fost un puroi pentru ca am stat in frig sau ceva de genul asta. Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| thecakeisalie a răspuns:

Nu stiu daca poti sa iei antibiotice ca sa-ti scada abcesul, dar macar poti sa iei niste analgezice puternice ca sa poti sa dormi.
Dupa ce iti trece rubeola, te duci frumos la dentist si ii dai cu un ziar peste ochi. Pe urma te duci la un dentist mai bun care o sa-ti faca lucrarea mai bine.
Spor!

| Pastrama a răspuns (pentru thecakeisalie):

Multumesc pentru raspuns sper sa pot merge cat de curand la un dentist

| thecakeisalie a răspuns (pentru Pastrama):

Cu placere, am patit si eu sa-mi faca o plomba aiurea un dentist si dupa aia sa imi crape maseaua de durere. Asta este.

3 răspunsuri:
| Erika_Sofron_1977 a răspuns:

Rubeola e o boala contagioasa.suna-ti stomatologul, spune-i ca ai rubeola, iar in cazul in care e dispus sa te primeasca poti sa mergi, dar cu masina(nu cu un mijloc de transport in comun)si sa nu trebuiasca sa stai in sala de asteptare.