Saptamana trecuta am patit si eu acelasi lucru eram rosie pe nas si pe obraji M-am dat pe fata cu crema seara inainte sa ma pun sa dorm si pe zi cand aveam timp si in 2 zile mi-a trecut. Sfatul meu e sa te dai cu orice crema de corp si iti va trece.
PS : Daca nu o sa te dai cu nimic o sa ti se decojeasca pielea cand o sa te speli pe fata si arata cam urat, am patit si asta .
Pana maine trece Nu mai te supara Maine o sa fii putin creola si o sa arati superb
Incearca sa te dai cu o crema hidratanta sau ceva crema speciala ca sa mai racoreasca zona afectata. Si daca vrei sa acoperi poti sa incerci cu fond de ten, dar nu imi dau seama cum o sa arate.
Succes!
Pai, desi suna ciudat, sa stii ca iaurtul chiar ajuta.Iti va calma pielea si nu va mai fii asa rosie.Te dai pur si simplu cu iaurt pe fata. Sper ca te-am ajutat.
Pai, nu stiu ce sa zic, incearca sa te dai de cateva ori pe fata cu iaurt, e o metoda naspa dar cate o data merge,
fundita?
Pai merge si cu smantana. Dar cred ca nu esti arsa asa-i?
Pentru arsuri este un spray la Farmec intr-o sticla albastra. Ceri spray de arsuri solare. Bafta!
Incearca sa iti pui iaurt pe locurile unde esti arsa si sa dormi asa, reduce cu mult arsura (:
Am si eu o intrebare: de ce fetele sunt asa obsedate de look-ul lor? nu pot si ele odata sa lase ceva mai aiurea, poate iese bine...
AmazingONEx întreabă: