| alezzut a întrebat:

Deci am o "mica" problema...Ieri cand ma jucam cu copii pe afara un baiat m-a impins de pe o banca si am picat dar am picat sprijinit pe mana si de atunci ma tot doare mana.Ma doare mana dreapta si atunci cand am picat nu s-a auzit nimic dar ma durea si o aveam un pic amortita si nu prea o puteam misca.Din ce am citit aici http://www.farmaciata.ro/......de-luxatie nu am o luxatie pentru ca mana mea arata normal si la degete se fac albe dupa ce le apas deci nu cred ca am luxatie dar tot ma doare si as vrea sa stiu ce ar trebui sa fac sa ma duc la doctor sau sa stau acasa si m-ar mai interesa ca daca ma duc la doctor ce mi-ar face de exemplu daca imi zice ca mi-o va pune in ghips doar mi-o va pune in ghips sau imi va mai face ceva va rog ajutati-ma este prima lovitura de acest gen la o mana nu am mai avut-o niciodata in ghips.P.S:Cine consider eu ca m-a ajutat cel mai mult primeste funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Ichnat a răspuns:

Va trebui sa te duci la doctor, el stie ce este exact!
Dar stai linistit ca sigur nu e de ghips ce ai facut tu acolo! happy

| WhiteGhost1453 a răspuns:

Doctorasul iti va vedea manuta si va considera ce e de facut.Nu cred ca e vorba de ghips...
Curaj!