La varsta ta oricum probabil vei mai creste in inaltime.Nu prea poti face nimic pentru a accelera asta.Dar o alimentatie sanatoasa si practicarea unui sport ajuta la un stil de viata sanatos si te vei maturiza mai frumos. Oricum, nu trebuie sa te intristezi daca nu vei mai creste, s-a dovedit ca oamenii mai scunzi traiesc mai mult.
Sport, mancare si odihna. Eu nu am inceput sa cresc decat prin clasa a9-a a10-a pana atunci eram penultimul din clasa, m-am apucat de sala ca fapt divers si am realizat cat de mult am crescut in perioada aceea, mananci bine dupa sala si te odihnesti, fa-ti un pic de timp pentru tine daca asta iti doresti.
Joaca basket favtractiuni si mananca legume de 2 ori pe zi si carne 1 data pe zi nu fuma ca de la tutun ramai mic (am eu un prieten care fumeaza si e pe a 10-a si e scund) cam atat eu am 12 ani si am 1.70
bafta
Poti incerca sa joci basket va face sa cresti.Nu fuma dauneaza cresterii... ce sa zic bafta!
Hhhhh...pai eu nu cred ca este adevarat, dar vara aceasta am purtat haine mult mai mari decat marimea pe care o port si mam inaltat cu aproximativ 10 cm.Incearca!
CocoCosty2000 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: