anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci am si eu o problema sa zic asa. Mi-a venit ieri stopul, azdimineata cand m-am trezit eram foarte patata, adica mi-a curs foarte mult. si patul l-am patat. Astazi la scoala iar la fel m-am patat, imi curge foarte mult, am fluxul mare. Schimb multe absorbante. Din ce cauza? As vrea niste sfaturi. MultumesC kiss

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Se mai intampla cateodata, mai ales la adolscente. cauza poate fi sedentarismul sau mancarea plina de E-uri (daca mananci multe prostii si mai putina mancare sanatoasa). dar poate fi si fara o cauza anume. Daca se repeta, va trebui sa te vada un ginecolog.

| LoL a răspuns:

Buna.e posibil sa fie o dereglare hormonala.ar fi bine sa mergi la medic.insa mai asteapta vreo zi deoarece posiibil sa nu imi fie asa abundent(asa mi s-a intamplat si mie.si daca vrei sa ai protectie maxima noaptea pe langa always de noapte poti pune si un strat de vata.merge.si poti face i la scoala la fel.succes!

| sillmaril a răspuns:

Sal
asa vine cate-odata
sa-ti iei always ultra night si incearca sa stai jos
poarta pantaloni negrii si bluze largi si lungi sa nu se vada posibilele pete.foloseste always de seara tot timpul.

| Bellinda99 a răspuns:

Asta depinde de organismul fiecarui fete.Nu te speria.Cumparati always si poarta haine cat mai inchise