anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci: dupa menstruatie, care ma tine 7 zile, tot imi mai curge niste sange dar amestecat cu secretie vaginala.
Tin sa precizez ca am 13 ani si, menstra inca nu e reglata complet. Ar putea fi dereglari hormonale? P.S: Numarul de menstruatii dupa care in curge acea "chestie" este 4. Adica...mi-a venit menstra, mi-a trecut, si dupa curge acea "chestie", Si tot asa de 4 ori. Deci?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Esti mica, nu se poate vorbi de dereglari hormonale, ci de o maturizare a organismului. Practic ai doar o menstra mai lunga, cu ultimele zile cu flux scazut. Nimic ingrijorator deocamdata, poti sangera pana al 10 zile pe luna fara a fi vreo problema

2 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Ar fi bine sa mergi la un control ginecologic.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai motive de îngrijorare happy

În general, în ultimele 2-3 zile, menstruaţia este slab cantitativă, sângele menstrual este mai închis la culoare şi este diluat cu secreţie vaginală.

Toate cele bune.