Urmati tratament amandoi si opriti contactele sexuale pana te vindeci, altfel vei ramane cu candida pe loc
Mai faceti si sex daca ai candida vaginala? Ce minte imatură poti avea. Fă tratament pentru interior nu pentru exterior. Cred ca nici la medic nu ai fost. Ti-a zis vreo prietena ce sa faci.
In primul rand, tratamentul cu crema este doar pentru exterior, ori tu ai candida vaginala, ceea ce implica tratament obligatoriu cu ovule in vagin, ca sa fie eradicata complet candida.
Recomand CANESTEN, dar mai sunt si altele, pe care ti le poate prescrie un medic ginecolog.
In al doielea rand, sexul ESTE INTERZIS pe toata perioada tratamentului pentru candida, pentru a se evita reinfectarea.
Tratamentul de candida se face concomitent de ambii partneri de sex, pentru ca sigur are si barbarul cu care ai sex
Tratamentul de candida este de lunga durata, uneori necesitand 2-3 repetitii si fara sex, pana ce analizele arata "negativ", adica, bacteria de candida nu mai este prezenta.
lasa ceaiul de pelin ca-i frectie la picior de lemn si nu te ajuta sa elimini candida.
Abtineti-va de la sex daca vreti sa eliminati candida, care tartata cu ignoranta, nu se va videnca niciodata.
Trebuia sa faca si el tratament de la inceput. Ati facut ping-pong cu ciuperca pana acum . La barbati nu exista mereu simptome. Poate doar sa o ia si sa o dea mai departe. Schimbati alimentatia. Intariti imunitatea. N-am auzit pe nimeni sa scape de candida cu creme. Ai fost doar la medicul de familie?
Degeaba incerci cu spalaturi si creme, pana nu iei fluconazol nu scapi. Si nu o data, trebuie sa repeti tratamentul la doua saptamani. Si chiar si asa poate recidiva in viitor.
Scarbos. Daca ai infectie mergi in pana mea la ginecolog, si lasa sexu. Ca ii mai dai si aluia ciuperca. Mai gaseste si el pe la scoala pe alta, ii da si aleia, aia se culca cu altul, ala se culca cu inca 2, una dintre ele e curva liceului, si nici nu stii cand se umple dracu toata scoala. Mergi la doctor, si nu mai lua tratamente dupa ureche. E foarte simplu, e o crema, nu mai stiu acum cum se numeste, dar o sa iti zica ginecologu, si in 4-5 zile maxim, s-a dus. Despre ce vorbim? O luna de zile o infectie, pe care o tratai mi se pare exagerat de tras de par. si sa mai faci si sex. wtf?