| SaRiNoOtZa a întrebat:

Deci eu tin o dieta disociata si maine o sa mananc carne, Intrebarea mea este daca pot sa mananc de dimineata sunca de praga? ESte tot carne desi este mezel? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Consumă carne fiartă sau friptă, șunca de Praga este tratată industrial!
Pa, pa.

| micurutza2005 a răspuns:

Da poti sa mananci dimineata tot ce vrei masa de dimineata nu ingrasa de aceea trebuie sa fie bogata in de toate pentru ca va fi folosita de organism ca energie pentru intreaga zi si deci nu ingrasa, daca nu mananci bine dimineata nu ai energie si vei fi obosita pe la amiazi.Masa de dimineata trebuie sa contina cam 5feluri din fiecare cate putin adica putina branza,cereale,lapte,un fruct,miere,sunca,oua,unt,paine graham sau cu cereale, sau neagra, acestea iti vor da energia necesara pentru toata ziua alege din ele si mananca alternativ din ele dimineata combinate cum iti place."

| noktambul a răspuns:

Este carne cu nitrit de sodiu, cu conservanti, cu arome artificiale, cu potentiatori de gust, colorata cu carmin si continand inca nu stiu cate alte E-uri nocive! Aia nu e carne!
Carne e un cotlet de porc la gratar sau o pulpa de pui fiarta cu legume, de ex. Sau, daca nu poti renunta la mezeluri, sunca este bucata aia de pulpa de porc taiat la tara, marinata doar in sare si afumata putin la fum de lemn!

| mgtow a răspuns:

Poti manca dar in cantitate mica ca sa nu se aduna multe grasimi.

| MariaO a răspuns:

Bunahappy
O sa incep prin a-ti spune ca si eu am tinut acest regim disociat si nu il recomand sub nicio forma, deoarece nu este sanatos si dupa terminare te vei ingrasa la loc. ( asta fiindca e strict si orgamismul tau se sperie, asa ca dupa ce il termini, se gandeste sa faca imediat "provizii" in caz ca ai de gand sa il mai tii. "proviziile" sunt grasimi.)
Dar, ca sa iti raspund la intrebare, mezelurile nu ar fi recomandate, fiindca au o groaza de e-uri si saruri ca sa se pastreze asa cum le vezi.
In schimb iti recomand piept de pui la gratar ( daca ai niste condimente de pui e perfect), si file de cod, deoarece nu are oase si nu e gras.
Bafta! happy