| MaryMary_5164 a întrebat:

Deci inca nu mi-a vn menstruatia dar de ceva timp am niste dureri de burta oribile, dureri de spate si de cap si am pus 3 kg pe mine. Dar nevoasa nu sunt! Credeti ca imi va veni?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| CeVreauEu a răspuns:

Da, din cate cred ar trebui sa-ti vina mai ales ca inca nu ti-a venit pana acum. Durerile de burta oribile si de spate inseamna ca iti vine. Dar cu alea 3 kg pe care le-ai pus pe tine nu stiu ce sa zic. Daca vrei sa nu te mai doara asa tare burta, du-te la farmacie si spune-i sa-ti deie pastile pentru dureri de burta in timpul menstruatiei, eu am cumparat si sunt forte bunehappy Succes:*

| Kary13 a răspuns:

Tot ce este posibil! happy Asa am patit si eu mo durut intr-o zi de vineri tare de tot dupa care m-a lasat pentru ca am ajuns la spital si am urmat un tratament si mi-a venit dabea luni! Oricum fi pregatita mai ales la scoala e bine sa ai macar un absorbant la tine pentru orice eventualitate. Si acum' ar fi bine s-o intrebi pe mama ta la cati ani i-a venit pentru ca cel mai posibil atunci iti va veni si tie