| LDCCristi a întrebat:

Deci innebunesc am 14 ani in aprilie fac 15 ani.Deci acasa sau cand vorbesc la scoala am o voce clara.Cand CITESC la scoala defata cu copii e urata rau nici nu pot sa pronunt literele.Dar acasa cand citesc, citesc clar.Sa nu aud ca mi-e rusine de copii si ma intimidez.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MitroAlex94 a răspuns:

Din cauza spatiului.In spatii mai mici cum e acasa vocea se aude mai clar si mai bine, iar in spatii mai mari se aude mai urat.Depinde si de starea psihica din acel moment si ce sentimente exprimi cand citesti.De asemenea e foarte important daca obisnuiesti sa citesti cu voce tare.

2 răspunsuri:
| Peaches a răspuns:

Nu poti pronunta literele? adica te balbai? te poticnesti? pur si simplu nu citesti? Daca ai vocea in schimbare, atunci in clasa se aude mai rau. Si s-ar putea ca totusi sa te intimidezi putin, mai ales ca stii ca in clasa se intampla ceva cu vocea ta. Nu tine seama, e trecator.

| Boncea_Narcis_1994 a răspuns:

Cristi,E limpede ca apa din ocean ca simti o stare de timiditate cand esti intr-un grup de mai multe persoane, asta iti poate afecta abilitatile de concentrare cat si de comunicare, Trebuie sa depasesti aceeasta bariera sau incerca sa-ti imaginezi ca esti singur in camera atunci cand citesti in clasa! O zi frumoasa ..larevedere