| BornToLoveJDB a întrebat:

Deci ma ustura sfarcul sanului stang de numai pot crying Am ca un fel de iritatie am niste bubitze mici si parca mi se i-a pielea asa, deci e ca o iritatie, este probil sa fie de la imbracaminte? adica nu prea am mai purtat bustiera si ma doare doar cand port camasi sau bluze care nu sunt asa moi, de bumbac, ce as putea face? credeti ca e grav? P. S.: Am 12 ani si nici nu mi-au dat sfarcurile bine. laughing Dar eu de cand eram mik am avut probleme din astea... Ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte posibil sa fie de la un material aspru de la maieu sau bluza (poate chiar vopseaua materialului sau balsamul). Incearca sa porti pana se face bine bumbac 100%, ceva prietenos ca vopsea (sa nu miroasa ca hainele alea chinezesti), nu mai folosi balsam la haine daca foloseai, eventual spala pana iti trece hainele cu detergent de copii (la sensiblu) si unge cu crema de galbenele or smhting locul.

4 răspunsuri:
| Skylerx a răspuns:

Du-te la doctor. Daca zice ca n-ai nimic, inseamna ca asa esti tu, ca asa te-ai obisnuit.

| inger02 a răspuns:

Esti sensibila in zona sanilor. incearca sa nu mai porti camasi sau alte haine aspre pentru ca se freaca de corp si iti produc o iritatie la sani. dati cucrema de galbenele in jurul sfarcului si iti va trece.pup

| Skiipper a răspuns:

Mai bine mergi sa te vada un doctor. poate fi ceva serios si daca nu actionezi la timp poate fi mult mai grav.

| BornToLoveJDB explică:

Am fost la medic, la doctora de familie. Dar atunci am fost pentru ca ma durea sanii nu sfarcurile iar doctora mi-a zis ca e din cauza menstruatiiei, mi-a vn mentruatia si nu ma mai doare...dar decate ori nu pot bustiera ma ustura rau de tot.Deci la medic am fost si a vazut de multe ori si a zis ca nu e nimic grav. Dar nu stiu ce sa fac sa nu ma mai usture sad