Daca nu te doare si zici ca nu e adanca inseamna ca e ceva superficial si nu vor ramane semne.Da-te in contiunuare cu crema de galbenele iar daca apare un lichid in zona mergi la medic.
Daca arsura este superficiala( sunt afectate straturile de suprafata ale epidermei) nu va ramane nicio cicatrice. Numai bine!
Du`te la famacie si ia`ti apa termala. Stiu pe cineva care a fost ars pe fata si cu apa termala nu i`a ramas nimic pe fata, niciun semn.
Totul depinde de gradul arsurii. Daca este o arsura adanca prezinta-te la medic pentru a evita o infectie.
Nu e arsura adanca. cred ca nici nu e arsura. nu a curs mult. jumatate de cana de cafea, am sters repede si nu ma doare. dar vreau totusi sa evit vreun semn.
Depinde.Uite'te ce au Frank Ribery sau Carlos Tevez pe gat, tot datorita apei clocotite.Depinde,in principal, de gradul arsurii.
Nu o sa iti ramana semn. Da-ti cu Dermazin, e un unguent bun care se foloseste la arsuri
Cind eram copil si ne opaream bunica ne dadea cu miere de albine dupa nici 30 min durerile se calmau semne nu am, Pe vremuri era un spray cu propolis pielea chiar daca era jupuita facea un strat protector si nu se inflama
"Buna TPU. deci mai inainte mi-am varsat pe picior apa clocotita[...]
Nu e arsura adanca. cred ca nici nu e arsura. nu a curs mult. jumatate de cana de cafea"
Eu zic intai sa te hotarasti )
Draga twinky m-am referit la jumatate de cana de apa. da canita din aia mica de cafea. nu de alta. sau tu bei cafea cu...cu ce? vad ca nu prea te duce mintea. mai bine ai gandi tu inainte sa dai un raspuns