| BlackRaven45 a întrebat:

Deci...s-a nu radeti de mine, ok? Eu sunt dependenta de laptop. Cum fac s-a scap de obsesia asta? Ca din cauza laptopului am ochelari cu diotrii mari si as vrea s-a ma tina pana la 18 sa imi fac operatie.
Deci cum scap de dependenta asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| xBya a răspuns:

E simplu. Cu o alta dependenta. Cea de cartea de romana, recomandat gramatica.

Cat despre laptop, da`i foc, arunca`l pe geam sau bate step pe el.

| BlackRaven45 explică:

Habar n-am cui sa-i dau funda!
Toti mi-ati dat multe sfaturi foarte bune.

| ReadMe a răspuns:

Spune-le parintilor tai sa nu iti mai plateasca netul si in timpul asta pleaca intr-o vacanta la tara sau undeva si ia-ti si laptopul cu tine ( fara jocuri fara net) si stai asa vreo 3 luni si dupa o sa vezi ca ti-a trecut big grin
Eu credeam ca sunt dependenta dar am vazut ca por rezista 3 luni fara pc la tara asa ca...
Sau o alta varianta ar fi sa iti gasesti altceva de facut : uitete in fiecare seara la un film, sau cautati un serial

| ReadMe a răspuns:

Daca mai vrei sa te ajut cu niste intrebari etc... contacteaza-ma pe TPUhappy

| Adyrolly a răspuns:

Poti lua exemplul meu, acum doi ani m-am apucat de clape ca petreceam prea mult timp la laptop, si acum imi place foarte mult si ma si descurc big grin, si de la 5-6 ore ce le petreceam in fata laptopului, acum stau maxim 2 ore exceptand zilele cand ma plictisesc big grin, daca vrei, Adi_kis95 putem vorbi big grin

| CiulicaHoria a răspuns:

Nu.Singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa incepi sa cunosti lumea.Sa inveti, pentru ca nu ajungi nici unde cu jocurile.Gandeste-te ca din cauza leptopului ai ajuns la ochelari.E alegerea ta LAPTOP/CARTE.OK CIAU