| cocunice99 a întrebat:

deci sunt foarte speriata, ingrijoratacrying pisicul meu are 1 an si jumatate si ieri am vazut ca avea ochii (ambi) acoperiti de pielea aia de o au pisici stiti? ei bine la el era de fapt ii acopereau si ii acopera ochii pe jumatate crying tin fffffff mult la acest pisic crying vreau sa-mi spuneti ce are daca stiti si daca ii va trece va rog dau funda pllllllllliiiiiiiizzzzzzz va rog:X:X:X::*:*crying(crying( app daca stiti sa-mi spuneti daca pot sa-i cupmar vreun medicament pentru ca veterinarul asta de la noi sincera sa fie e varza(batran) va multumesc din tot sufletul:X:X:X:X:*:*:*:*:*:

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BeeFree a răspuns:

Deci si pisica mea a patit exact acelasi lucru...inseamna ca are conjunctivita mergi la o farmacie veterinara si cumpara picaturi pentru conjunctivitawinking o sa se vindecehappy :* sper ca ti-am fost de ajutor

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Veterinarul este batran dar poate stie meserie, daca primesti pe TPU vreun sfat gresit si cumperi un medicament nefolositor risti sa inrautatesti sitoatia.du-ti pisica la veterinar e posibil sa nu fie nimic grav, el v-a sti cel mai bine.

| danutzicasandyyy a răspuns:

Incerca ceaiul de musetel sau un spital veterinar http://speedvet.ro/clinica-veterinara/internare
sper ca o sa te ajute