| beatriceex a întrebat:

Decii acum o saptamana sau chiar doua mi-au iesit niste bubite/cosulete pe fata. Nu sunt chiar mari, mari dar sunt observabile si sunt multe. Si cred ca cauza este din vina unui fond de ten. Eu de obicei nu-l folosesc dar un urma cu cateva saptamani am iesit cu prieteni si m-am dat putin cu el, si cred ca era expirat! Nu scrie pe el dar cred ca asta este cauza ca din cauza unei mancaruri nu cred ca este cauza! Mentionez ca am 15 ani! Fara bataie de joc, va rog! Ofer fuundita! Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| ۰A۰n۰i۰m۰e۰ a răspuns:

Incearca sa iti amintesti ce ai mancat poate esti alergica la vreau contimet sau poate chiar fondul acela de ten iti creaza o iritatie pe fata si in cele din urma poate ai doar cosuri.

| beatriceex explică (pentru ۰A۰n۰i۰m۰e۰):

Si daca e fondul de ten, ce as putea face? Sau daca sunt chiar doar niste cosuri cum scap de ele?

| ۰A۰n۰i۰m۰e۰ a răspuns:

Dupa mine nu trebuie sa te dai cu fon de ten, mai degraba sa te dai cu niste creme hidratante ( bine sau anumite creme pentru tenul tau ) uite eu am tenul gras daca folosesc o crema pentru ten uscat simt ca mi se suparaincarca fata.

De cosurii astpi sa se coaca si le spargi. Alta solutie nu stiu la cosuri.