Nu orice insuficienta respiratorie e corona.
Astmul bronșic nu se mai vindecă, dar se poate trăi cu el, ținut sub control, așa cum trăîesc si diabeticii cu boala lor.
Ventolin, din câte am auzit, e foarte slab, ajută doar in faza de inceput a bolii. Dar sunt altele. Caută mai bine un alt medic alergolog, sunt tratamente cu sare de mare in combinatie cu inca ceva, si care iti ajută pe termen lung.
Ai grijă mare de tot, iarna, fiindcă ești predispusă la viroze respiratorii (se manifesta prin insuficienta respiratorie, tuse si febră), dar nici in acest caz nu e corona. E bine să ai grijă de tine. Iarna, ar trebui sa tii un fular la gură (noroc si cu masca, care a devenit o modă) care să impiedice aerul foarte rece sa pătrundă in gât, ori in plamani
Nu vreau sa trăiesc cu asta, adică sunt speriat... dar pot sa îmi vad viata întreaga cu astm, chiar nu exista ori ce fel de varianta ori cât de macabra sau neortodoxa ar fi m-ar prinde bine sa aud câteva...
Te inteleg, dar nu ai incotro, In general, afecţiunile aparatului respirator se transmit genetic, ca si afecţiunile neurologice, demenţa, schizofrenia, ca și malformaţiile si altele.
"chiar nu exista ori ce fel de varianta ori cât de macabra sau neortodoxa?"
Nu. Doar nu ai de gând să te sinucizi pentru atât!
Boala poate fi tinuta sub control. Alteori, nu. Pot să apară si crize sporadice, la schimbare de vreme (vant, ploi, ninsori). Nu fuma (ca sa nu agravezi situatia) si fă-ți niste teste, ca sa poți descoperi la ce esti mai alergică.
App sunt băiat, mersi pentru timpul și interesul tău.
Daca este astm, ai sanse mari sa traiesti cu el toata viata. Ventin este bronhodilatator si se foloseste cand ai nevoie (simti ca te sufoci, nu mai poti respira). Poti citi mai multe detalii despre astm pe net. S-ar putea sa te ajute mersul la salina, dar nu ca tratament pentru a scapa permanent de el.
Ce astm cati ani ai? Din ce scrii pare ca e corona, suna super interesant, mesaj detaliat pe TPU de la cineva care habar n-are de existenta virusului.
Omule, am 23 de ani nu am adus vorba de corona pentru ca doctori au spus ca nu poate fi corona și nu întru la paranoia ca poate minte poate noua ordine bla bla bla sunt bazme sau povesti fictive trase după vreo realitate.
Omule ma apuca pe mine paranoia, dar tu faci intentionat. Deci e bine, ai terminat cu scandalu anti-corona.
Nu este corona. La corona faci si febra, ai dureri musculare, stare generala proasta. dureri de cap. Cu astmul e asa cum au zis ei..il tii sub control doar cu inhaler.