Buna,
In primul rand doctorul trebuia sa iti dea trimitere sa faci niste analize de rutina. Acolo ar fi vazut daca e ceva schimbat sau nu. Antibioticele se prescriu atunci cand ai vreo infectie bacteriana, ceea ce el nu are de unde sa stie daca nu are nici o dovada, analiza. Nu intrerupe acum antibioticul, termina schema si discuta serios cu el sau mergi la alt doctor. E important sa afli daca ai ceva sau nu.
Totusi, o temperatura ca a ta nu pare a fi ingrijoratoare, mai ales pe caldurile astea. E important si cum iti iei temperatura, daca o iei cu acel termomentru de frunte sau nu.
Daca nu ai nici un simptom nu ar trebui sa iti faci griji. Repet, termina schema de antibiotic, nu o intrerupe ca mai rau faci si apoi mai vezi ce e de facut.
Sanatate!
Stai breh calm, pana in 37.5 e normal. Daca esti doamna/domnisoara, la ovulatie ai cu vreo 0.3 in plus, deci poti sa ai pana in vreo 37.7-37.8 fara probleme.
Nu sunt în perioada de menstruație, deja de o săptămână am această schimbare de temperatură.
Ovulatie, nu menstruatie. E o mica-mare diferenta. Si 37.4 chiar nu mi se pare absolut deloc problematic. Nu mai baga antibiotice de-amboulea. Geeezus, ce timpit de medic prescrie antitermice fara analize cand ai sub 37.5?
Nu neaparat, depinde cit de ucigas cu sange rece esti. Eu am pana in 36.5 cam la orice ora.