| Alabalaportocalaping a întrebat:

din cate m-am interesat eu pe internet am herpes genital feminin, sau asa cred ca ii spune.sunt foarte speriata parintii mei nu stiu ca mi-am inceput viata sexuala si din aceasta cauza va rog sa ma ajutati voisad nu stiu ce sa fac sa scap de aceasta "boala" daca ii pot spune asa...la ginecolog nu pot merge deoarece sunt in strainatate de putin timp si inca nu am acte aici...deci ce as putea face? aceasta chestie se poate transmite prin contact sexual? cum se manifesta si din ce cauza mi-a aparut? va rog foarte frumos sa ma ajutatisad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| 23partyboy a răspuns:

Inteleg situatia delicata in care te afli, cel mai bine totusi e sa gasesti o varianta sa apelezi la ajutor medical, daca totusi nu ai aceasta ocazie trebuie sa stii ca pe langa veziculele labiale, perineale etc trebuie sa ai si noduli limfatici inflamati, tramentul este cu antivirale cum este aciclovirul( e denumirea medicamentului si substanta activa) daca esti in strainatate este posib sa se numeasca altfel dar substanta activa este aceeasi, citeste cu atentie prospectul si respecta-l cu rigoare, iar ca sa inchei herpesul simplex 2 e floare la ureche in comparatie cu alte boli pe care(teoretic) le poti contacta, asa ca ar fi bine totusi sa faci un consult medical, sa zicem la o clinica privata, acolo nimeni nu te intreaba ce si cum

| Stoichy a răspuns:

Citeste cu atentie ce scrie aici : http://www.sanatostun.ro/......rbati.html

Ai grija deoarece herpesul poate prevestii ceva foarte neplacut :|. te sfatuiesc sa faci spalaturi vaginale cu un produs asemanator Tantum Rosa! si cand mergi la o farmacie poti vorbii cu farmacita despre problema ta. nu uita ca farmacistii nu sunt pusi doar pentru vanzare deci sigur te pot ajuta si nu ai nevoie de acte. probabil iti pot da si un pliant sau vreun prospect la vreun medicament, unguent sau mai stiu eu ce! Bafta si ai grija de tine!