| violeta88 a întrebat:

TPU DOAR PT FETE.Ce absorbante sunt mai bune si mai comode si absorbantele de noapte trebuie sa ma trezesc noaptea sa le schimb? Iar pe cele normale la cate ore ori pe zi sa le schimb? Am 12 ani! Si cum a foat prima voastra menstruatie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu le folosesc pe cele de la Always. Si eu ma trezesc noaptea, pun ceasul cam dupa 4 ore de somn si imi schimb absorbantul. Ziua le schimbi la nevoie, dar nu mai rar de o data la 5-6 ore. DE cate ori esti acasa si te schimbi, te si speli.
Eu am avut menstruatii foarte abundente mereu. Asa ca si prima a fost lunga (8 zile) si abundenta.

| Adry05 a răspuns:

Always folosesc. Nu e nevoie sa te trezesti, doar daca ai foarte abudent.
pe zi depinde de cate ori ai nevoie, recomandat e la 4-5 h

| TFlorentina8050 a răspuns:

Eu nu am avut niciodata ambundente, eu folosesc absorbante normale si nu ma trezesc noaptea