| SteamBuyer a întrebat:

Doresesc sa stiu si eu ceva :
Fumez de 3-4 saptamanii cam 5-10 tigarii pe zi la ce riscuri ma expun adica pot face cancer in gat intr-o luna?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| raluka20 a răspuns:

In nici un caz nu ai cum sa faci cancer in gat intr-o luna, astea sunt baliverne. oricum, nu sunt bune tigarile in primul rand pentru sanatatea ta (poti slabi sau ingrasa, ti se schimba vocea, se ingalbenesc dintii, etc). Realitatea este ca tigarile pot provoca multe probleme de sanatate, ca emfizemul, tensiunea arteriala ridicata si diferite forme de cancer. partea a 2-a: SCUMPE, si o sa se mai scumpeasca.

2 răspunsuri:
| Takocska a răspuns:

Intr-o luna sigur ca nu trebuie sa fii genetic asa ca sa atragi canceru ca sa ai asa repede eu stiu de bunii mei ei au fumat 50 de ani si nu am cancer si tigara fara filtru nu ca sa amuhappy

| AdkVodka a răspuns:

Intr-o luna nu dar daca nu stii sa fumezi pot aparea diferite boli.Nu e de joaca si, pentru mine tigara inseamna sa fumez doar la cafea in rest nu prea ma preocupa tongue