| yutsa a întrebat:

Dupa actul sexual in urmatoarea zi mi-au aparut niste dureri la mictiune, merg foarte des la baie, ma ustura iar mictiunea consta numai in cativa stropi. Am mai avut pana acum vreo 3 infectii urinare dar le-am tratat cu antibiotice. Aceste infectii au avut exact aceleasi simptome doar ca nu au aparut dupa un act sexual. Am vrut sa merg la ginecolog dar ...ma gandeam ca poate nu e nevoie plus ca nu am mai fost niciodata si doctorita mea de familie nu stie ca mi-am inceput viata sexuala si o sa ma certe sunt sigura de asta. Am aproape 17 ani si prietenul meu are 19. Folosim prezervative durex. Si mi s-a mai intamplat sa imi apara sintomele aste dupa un act sexual dar au trecut pana in urmatoarea zi iar in timpul actului simt o durere usoara in vagin. Am mai citit articole dar nici unul nu mi se pitrivea. Si nu este cazul de lubrifiere insuficienta. Actul e putin furtunos... si cred ca am zis toate detaliile. Nu i-am zis mamei de asta dar stie ca nu mai sunt virgina.Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti ce trebuie sa fac si ce crede-ti ca ar putea fi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AdrianaLacan a răspuns:

Si eu am patit asa, am fost la gineclog si este o receala de jos netratata, si dupa un act sexual este normal sa ai asa ceva, daca nu esti total tratata. Sa nu fie de la altceva. Daca ti-e cumva de medicul de familie, poti merge la unginecolog privat, unde nu iti trebuie trimitere, dar programare, pe care o faci si telefonic. Te informezi cat costa cnsultatia si mergi... nu e de jucat cu astea, poate acum nu realizezi, dar mai incolo daca doamne fereste patesti ceva si ajungi la cutit sau cancer, o sa regreti. mai bine tratezi din timp happy