Pai nu prea ai ce sa faci.Aceste emotii le aven toti involuntat.Si eu am trecut prin asta acum doi ani si eram foarte emotionata dar mi-am revenit atunci cand au venit subiectele.Tu incearca sa respiri cat mai profund.
Pai...In primul rand, lasa cartile. Ai fost stresata tot anul, zilnic, de catre persoane care tineau neaparat sa iti aminteasca de examen (stiu din propria experienta: mi s-a spus ca am examen la scoala, pe strada, in autobuz, in statia de tramvai, in metrou, in parc, in mall, chiar si la piata!). Te-ai pregatit tot anul pentru examenele alea. Daca mai incerci sa inveti si acum, nu o sa te ajute cu nimic, doar o sa iti dea impresia ca nu stii nimic si o sa te induca intr-o stare de panica...Ai incredere in tine!
In al doilea rand, relaxeaza-te! Nu cred ca saptamana asta va mai cheama cineva la scoala, asa ca fa ceva ce iti place, dar care sa nu te oboseasca. Odihneste-te!
Sper ca te-am ajutat!
Succes!
Cred ca toti am avut sentimentul acela cand am dat diferite examene. Daca tu te simti pregatit/a acum, asa vei fi si atunci. Cand vei intra in sala, te vei linisti si vei incepe sa iti reamintesti tot ce stii si acum. Stai linistit/a, emotiile sunt normale. Ia un cubulet de ciocolata, stimuleaza memoria
Si eu sunt pe a8-a, si sincer, nu mi-e frică. Daca şti, sigur faci!, iar daca te blochezi, iti spui in gand o rugaciune, acest lucru te va face sa-ti recapeti concentrarea(sau poate chiar te ajuta Dumnezeu )
Crede-ma si eu am trecut prin aceasta experienta anul trecut, dar totul a iesit bine, chiar daca am avut niste emotii ingrozitoarte am incercat sa ma gandesc ca e doar unul dintre testele alea pe care le primim la sfarsit de capitol, asa si e este un test din tot ce am invat pana in prezent...o sa vezi ca dupa ce intri in sala de examen o sa scapi de emotii, o sa fi linistit, a si iti dau un sfat nu incerca sa cer ajutorul cuiva sau sa ajuti pe cineva deoarece ai doar de pirdut, incearca sa-ti rezolvi singut, a exercitiile si sa nu te uiti la altii, s-ar putea sa te faca sa gresesti, oricum sa ai succes si fi fara teama
Inseamna ca nu ai invatat prea bine ca daca ai invatat nu trebuie sa ai emotii
anonim_4396 întreabă: