| yasmiyasminutza a întrebat:

dupa cum v-am spus prietenul meu e plecat eu sunt foarte sensibila si trista si cam plang din orice si uneori imi vine sa plang dupa prietenul meu care este plecat si in 5-6 saptamani o sa merg si o sa ne revedem dar nu mai am rabdare! Si imi este enorm de dor de el si va zic sincer ca ne potrivim de minune amandoi! Dar am si o pisica si mai doarme cu mine e adevarat ca imi da energie pozitiva si ma ajuta cu ceva daca o tin in brate sau? Dati-mi sfaturi sau ceva pentru a nu mai fi o presoana asa de sensibila?"fundita"!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| oldschoolrom a răspuns:

Incearca(daca nu muncesti) sa iesi cu prietenele tale la plimbare, asa te mai ajuta sa uiti, sa nu te gandesti mereu la el.Asa daca vei sta in casa si nu vei socializa cu lumea, iti vei face singura rau.

| Fluturaș34 a răspuns:

Buna yasmi happy am trecut si eu printr-o situatie asemanatoare si mi-a fost f greu. Intr-o situatie de asta cel mai bine e sa eviti sa fii singura, incearca sa cauti companie, sa iesi cu prietenii, sa faci ce-ti place cel mai mult..Banuiesc ca ai un job, mergi la scoala sau facultate nu? Distrage-ti timpul facand ceva util.placut si asa mai uiti cat de cat de dorul de iubitul tau. Hai ca poti :X Si faza cu pisicuta, intr-adevar iti da o oarecare energie si mai ales un animal de companie completeaza un pic lipsa puppy dog eyes
Sa numai fii sensibila nu prea ai cum sa schimbi asta imediatsigh si eu sunt f sensibila plang din orice aproape si mai ales pun suflet in tot ce fac.Ca sa-ti propui sa numai fi asa e greu dar nu imposibil, cu ambitie reusesti aproape tot ce-ti propui :*