NeeAsta ne spun numai batraniciile care sunt pline de superstitii.Tu sughiti, deoarece din greseala ai luat o gura de aer prea mare ce ti-a format un gol in stomacel.La fel este si la mancare.Ca sa iti treaca am cateva recomandari:
-Bea apa.
-Inspira adanc, si opreste-ti respiratia pentru aproximativ 20 de secunde.
-Inspira pe nas si expira pe gura, dar fa-o incet, fara graba si stres.Repeta asta de aprox. 10 ori.
Una din astea trebuie sa functionezeCel putin la mine a functionat
O seara frumoasa:*
Multumesc de apreciere!Daca nu mi s-ar fi intamplat sa sughit asa de des, probabil ca nu as fi primit funditaGlumesc, desigur.
O seara frumoasa.
Nu prea cred ca e adevarat e doar o coincidenta
Sughiti din cauza ca ai o contracţie bruscă, involuntară şi spasmodică a a musculaturii inspiratorii, în special a diafragmului, care oprește fluxul de aer și produce un sunet caracteristic.
E o chestie din batrani. Nu a demonstrat nimeni asa ceva! Nu e ceva ce tine de stiinta ci doar pur speculatii
Si la mine lucreaza cam de fiecare data cand m-am gandit eu cine ma pomeneste s-a oprit
Ai dreptate.Se gandeste.la.tine ba pros tilor.k asa am patit si eu se gandea.la mine si dintr-o odata nu dintr-o data dupa.6 minute cand s-a gandit la mine am inceput sa sughit! nu e o superstitie VanillaZucker are dreptate BRAVO
GulDan întreabă: