anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E bine sa fii slab? Eu am 1, 75 m si 60 Kg si multa lume imi spune ca sunt slab, dar eu consider ca sunt gras si incerc sa slabesc macar 5 Kg. Nu vreau sa devin anorexic, dar ma simt mai bine in pielea mea atunci cand ma simt mai "usor" si imi place ca lumea nu face glume pe seama greutatii mele, ca am vazut ca multa lume face glume (foarte proaste) pe seama persoanelor mai "plinute". Voi ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| myhaelutzza a răspuns:

Stiu ce zici. Eu sunt de aceeasi parere cu tine. Greutatea ta e una normala. Nu cred ca mai trebuie sa slabesti.Eu am 1, 70 m si 51 de kg si asa am si eu impresia ca tot trebuie sa mai slabesc. Cei care spun ca esti slab cred ca o fac din invidie.

| OnuOnulică a răspuns:

Părerea mea e că ai greutatea normală pentru înălțimea ta. Dacă tu te simți bine mai slab de atât poți să mai slăbești 3-4 kg.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

E bine cum esti.

| Florentina9210 a răspuns:

Esti perfect! Din punctul meu de vedere. Important este sa te simti bine in pielea ta si nu trebuie sa iti pese ce zic altii!
Eu niciodata nu am facut glume pe seama greutatii cuiva.

| dragosbogdan001 a răspuns:

Mi se pare ca esti un pic cam slab.

| AntoniSoulesOne a răspuns:

Eu la fel sunt mai slabut. am 18 ani. piciorul prietenei mele e de 1, 50x mai mare decat al meulaughing) dar nu imi pasa. cat timp ma accepta asa cum sunt. si oricat de mult mananc tot nu prea ma ingraslaughing) oricum ea imi spune sa ma ingras putin. cred ca are dreptate dar daca nu potbig grin si tu la fel ar trebui sa pui niste kg pe tine. nu stricahappy crede-ma. nu te va afecta cu nimic. si nimeni nu va face glume pe seama ta. si nu vei deveni in nici un fel.

| Mayhem666 a răspuns (pentru AntoniSoulesOne):

Nu cred ca ai inteles, eu nu incerc sa ma ingras, eu incerc sa slabesc, stiu ca nimeni nu o sa rada de mine, dar vreau sa ma simt bine in pielea mea si sa fiu mai slab.

| AntoniSoulesOne a răspuns (pentru Mayhem666):

De ce sa fi mai slab? find mai slab aduce multe riscuri, nu merita. Cum se spune mai sus. esti perfect in corpul tau. nu trebuie deloc sa slabesti. daca slabesti acum te vei simti tu bine. dar pe viitor vei vedea adevaratele schimbari. mai bine sa nu slabesti fortat dar nici ca vrei sa pari mai slab.

| MistretulPufos a răspuns:

Tu esti ok, nu ca mine, eu sunt mult prea slab, nu-i asculta pe aia ca nu stiu ce vorbesc si nu esti anorexic

| Cristina12457 a răspuns:

Contează ca tu să te simți bine în pielea ta! Depinde, poți să ai 60 de kg, dar să ai masă musculară și la exterior să pară că ai 50 doar. Eu am 1, 62 și am avut doar 44 de kg și nu mă simțeam bine în pielea mea. Mi se părea că sunt cât o scândură, dar de fapt nu eram chiar așa slabă. Acum m-am îngrășat și am ajuns la 50 de kg și mă simt mult mai bine. Nu mă interesează părerea celorlalți oricum, înainte mi se mai spunea că sunt slabă,dar nu mă interesa ce spun alții, doar cum mă simt eu bine. Acum unele prietene spun în glumă că sunt grasă pentru că se vede bine că am pus câteva kg pe mine, dar și dacă nu ar fi în glumă, chiar nu-mi pasă ce cred alții. Cel mai bine estesă te simți tu bine! Să nu te simți ofensat când mergi pe stradă, deoarece alții s-ar putea să spună "ce slab e" sau "ce gras e".