| SchiZz20CMrecords a întrebat:

e normal ca la ciclu sa nu pot sta mai mult de 2 minute in picioare?
Indiferent ca merg sau stau intr-un loc...
Obosesc in ultimu hal si nu inteleg de ce patesc asa
Dau funda la cine imi explica

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Nu e normal. Intr-adevar in perioada aia te poti simti rau de tot. Eu am ajuns si la spital, dar oricum ar trebui sa te duci la medicul ginecolog. El te poate ajuta. Bafta!

| Laura0 a răspuns:

E normal...sora mea pateste asa.e normal sa ametesti si ch. oricum in perioada asta incearca sa iei calciu. poate te va ajuta, daca nu consulta un ginecolog

| allexandraaaaa a răspuns:

Nu este normal, ar rebuie sa te duci la medicul ginecolog.Eu cand am astfel de dureri iau cate doua algocalime si o aspirina si imi trece, inceraca si tu.Bafta!:*

| Emiliana_Hertrich_1968 a răspuns:

Nu e normal insa, dupa cum explici tu, s-ar putea sa ai o anemie accentuata si lipsa masiva de vitamine. Incearca B-Complex, acid folic, calciu si magneziu.
Oricum un consult la medic nu strica.

| alexa2829 a răspuns:

Nu,nu este normal sunt sigura ca ai si o varsta frageda adica de 16 17 18 ani si vreau sa-ti spun ca aceste dureri insuportabile sunt din cauza ca menstruatia a venit foarte devreme 9 sau 10 anisori, te pot sfatui sa te duci la un ginecolog care o sa-ti dea medicamente care sunt sigura ca le cunosti foarte bine si nu isi fac efectul.Stiu cum este am aceleasi dureri si eu sunt la fel.in acel momem\nt as vrea sa imi scot ovarele dar asta este asa suntem noi fetele.Eu ma consolez cu gandul ca pe la 24 de ani cand voi avea primul bebe o sa-mi treaca pentru ca aceste dureri trec doar dupa o nastere.Totusi consulta un medichappysper ca ti-am fost de folos

| AdelinaC a răspuns:

La ciclu se pierde mai mult sau mai putin sange(depinde daca e abundent sau nu) si odata cu el o serioe de vitamine si saruri din corp.Din moment ce nu poti sta in picioare inseamna ca ai lipsa de vitamine sau saruri minerale.Mergi la medicul de familie si spune-i ce ai ca sa-ti de niste pastile de vitamine si saruri in special calciu, magneziu, fier, b-urile.