| 000Diddy000 a întrebat:

TPU! E normal ca menstruatia sa tina si 7 zile? Astept raspunsuri dau fundita.Craciun fericit!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OnlyGirl50 a răspuns:

Da este chiar foarte normal. Te dezvolti bine. Uneori poate tine si mai mult. Odata cu timpul va evolua si de asta poate tine mai mult asa ca stai linistita. :* Happy Xmas

6 răspunsuri:
| georgy30 a răspuns:

Da,e normal.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Da, este foarte normal. Ea ține între 3 și 7 zile.
Crăciun fericit!
Pa, pa.

| adorciocolata a răspuns:

Daca esti la inceput, da - este normal. Cu timpul, nr. zilelor se va reduce de la 7 la 3-4 zile.

| Andreea5977 a răspuns:

Buna Adina! Eu cred ca difera de la fata la fata.Si pe mine ma tine destul de mult menstruatia.cam 6-7 zile.Eu cred ca e normal! :*

| Anda1197 a răspuns:

Da, este normal. cel mai probabil din cauza frigului, a efortului, sau a mancarii nesanatoasehappy Am patit-o si euwinking

| logatcamembru a răspuns:

Sarbatori Fericite!
Cred ca da, nu sti niciodata cand se opreste, poate tine si 2 zile sau o saptamana.sad depine si de varsta, sau daca esti la incept...puplove struck:*