anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

happy E o problema daca luna trecuta menstruatia mi-a fost foarte abundenta,iar luna asta fluxul este foarte redus, nici nu sunt sigura ca e menstruatie.Menstruatia mi-a venit la 21 de zile.Am 14 ani si ciclul mi-a venit de aproape 2 ani.În celelalte luni era normal.E o problema sau ceva normal?
FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CorinaClaudia a răspuns:

Nu e nici o problema se mai poate intampa, dar daca pe viitor ti se va intampla mai des inseamna ca ai un ciclu neregulat, poti sa faci tratament ca sa iti vina regulat, dar nu cred ca e cazul la tine, sunt cazuri la unele fete cand nu vine 2-3 luni acolo e o problema happy nu te speria degeaba >big grin

| mona a răspuns:

Se mai intampla, nu in fiecare luna vine la fel cantitativ

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La varsta ta poti avea mici dereglari fara vreo semnificatie. Nu e nimic ingrijorator.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU este o problemă ( dacă situaţia este singulară/rară )!
Având în vedere că luna anterioară menstra a fost abundentă, este destul de normal ca luna asta să se "compenseze" şi menstra să fie redusă cantitativ.

Un CM normal durează între 25 şi 35 de zile, dar sunt posibile şi alte durate ( relativ normale ) - mai ales la vârsta ta.

Toate cele bune.