Buna, scuza-ma, dar de ce nu mergi tu la doctor?
Poate ai conjunctivita sau poate ai altceva. Nimeni nu poate garanta asta.
Problema este ca dandu-ti cu kanamicina sulfat, acela este un antibiotic. Administrat aiurea poate sa genereze rezistenta la antibiotice pentru alte bacterii care in mod normal sunt pe acolo.
Merita?
Se pare ca aveti conjuctivita la ochiul stang! Uitati-va cu ochiul bolnav spre gaura cheii de la oricare usa, veti simti niste curent de aer rece si stati asa cateva secunde! Apoi sa va procurati de la farmacie un unguent oftalmic numit,, Kanamicina sulfat 1%" si sa va ungeti alifia la ochiul dvs. bolnav! Insanatosire grabnica!
Poate ca e de la curent.Se intampla, de obicei din cauza asta se poate rosi ochiul.Bineinteles,medicul ramane raspunsul concret, dar poti incerca si cu comprese de ceai cu musetel sa faci "masaj" ochiului. Sper ca te-am ajutat!
Multumesc mult pentru tot! Am sa incerc ce mi-ati spus! Chiar vreau sa nu mai am problemele astea! Eram speriata ca poate e ceva grav si de operat! De asta sunt dispusa sa incerc orice, pentru ca nu am o zi in spital si nici nu vreau asta! Va doresc tot ce-i mai bun! La revedere!
Te doare din cauza ca te-ai frecat mereu la el... nu cred ca ca sunt remedi... acum, nu stiu, asta e parerea mea!