| Rozelutza a întrebat:

TPU! E urgent! Acum cateva zile a inceput sa ma manance ochiul stang! Mereu ma frecam la ochi pentru ca nu suportam iritatia! Ieri am realizat ca atunci cand incerc sa il ating ma doare, dar in rest ma mananca! Adica pe langa mancarime au venit si dureri! Am uitat sa mentionez ca in coltul intern acea punguta se umflase! Cam in partea aia ma mananca! Ce am? Cu ce remedii pot sa previn iritatia? Va rog, nu stiu ce sa fac!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cristimihailov a răspuns:

Buna, scuza-ma, dar de ce nu mergi tu la doctor?

Poate ai conjunctivita sau poate ai altceva. Nimeni nu poate garanta asta.

Problema este ca dandu-ti cu kanamicina sulfat, acela este un antibiotic. Administrat aiurea poate sa genereze rezistenta la antibiotice pentru alte bacterii care in mod normal sunt pe acolo.

Merita?

5 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Se pare ca aveti conjuctivita la ochiul stang! Uitati-va cu ochiul bolnav spre gaura cheii de la oricare usa, veti simti niste curent de aer rece si stati asa cateva secunde! Apoi sa va procurati de la farmacie un unguent oftalmic numit,, Kanamicina sulfat 1%" si sa va ungeti alifia la ochiul dvs. bolnav! Insanatosire grabnica!

| irinuk28 a răspuns:

Poate ca e de la curent.Se intampla, de obicei din cauza asta se poate rosi ochiul.Bineinteles,medicul ramane raspunsul concret, dar poti incerca si cu comprese de ceai cu musetel sa faci "masaj" ochiului. Sper ca te-am ajutat!

| smexhy a răspuns:

Manca-l si tu pa el

| Rozelutza explică:

Multumesc mult pentru tot! Am sa incerc ce mi-ati spus! Chiar vreau sa nu mai am problemele astea! Eram speriata ca poate e ceva grav si de operat! De asta sunt dispusa sa incerc orice, pentru ca nu am o zi in spital si nici nu vreau asta! Va doresc tot ce-i mai bun! La revedere!

| AndraAndra12345 a răspuns:

Te doare din cauza ca te-ai frecat mereu la el... nu cred ca ca sunt remedi... acum, nu stiu, asta e parerea mea!winking