anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

eri mi s-a terminat ciclul si azi dupa ce am facut sex cu prietenul meu, mi-a curs din nou singe, de ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Poate că NU s-a terminat menstruaţia ( doar s-a oprit temporar, depinde câte zile ai avut ), sau, e posibil să se fi "curăţat" vaginul de sângele menstrual rămas.

Toate cele bune.

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Se mai intampla p cand crezi ca ai terminat, a doua zi sa iti mai vina un pic

| SefaTa97 a răspuns:

Nu ti s-a terminat ciclul menstrual.

| xCrazyGirl a răspuns:

Daca nu a fost prima data inseamna ca nu ti s-a incheiat perioada ciclului

| RalucaTyan a răspuns:

Buna. Probabil ca nu s-a incheiat perioada. Ciclul se poate deregla si de la stres, alimentatie etc.

| OchiiCaprui a răspuns:

De mere!

| nursa a răspuns:

Te-ai excitat, ai avut multa secretie care a curatat vaginul. 85% sunt sigura. 15%-nu ai mai facut-o demult si a fost intensa partida sau ti-a provocat leziuni usoare in vagin, daca sangerarea a mai continuat au fost poate mai puternice desi ma indoiesc sau a-ti folosit jucarioare sau, sau, sau.

| Deea204 a răspuns:

A fost prima data cand ai facut sex? ( deoarece daca ar fi prima oara, ar fi normal sa-ti curga sange) Funda? happy

| Vikky2209 a răspuns (pentru Deea204):

Nu, nu a fost prima data happy

| Deea204 a răspuns:

Atunci inseamna ca perioada de ciclu nu s-a incheiat. happy

| madalin1124 a răspuns:

De unde ai certitudinea ca ti se terminase? Poate ca nu...dar in orice caz nu are legatura cu sexul