| DiBianca a întrebat:

Buna TPU
Este adevarat ca uleiul de morcov iti bronzeaza pielea ca si autobronzantul? Am inteles ca e la farmacie cu 5 lei sticluta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

E mai util sa consumi morcovi vara, cand te bronzezi.
http://www.i-medic.ro/diete/suplimente/alimente-bogate-tirozina

| Tynnna a răspuns:

Ajuta la obtinerea unui bronz uniform si frumos si are si alte intrebuintari. http://www.medicina-naturista.ro/......ntari.html

De asemenea poti folosi uleiuri cu Beta Caroten, o provitamină care încetineşte procesul de îmbătrânire, protejează pielea împotriva radiaţiilor ultraviolete şi este un antioxidant puternic care ajută la prevenirea numeroaselor boli asociate cu înaintarea în vârstă. Are un rol foarte important în uniformizarea și stabilitatea bronzului si se gaseste in morcovi, spanac, broccoli, suc de fructe, rosii, salata verde, ardei, pepene galben, cartofi dulci și caise.( deci folosesti uleiuri si lotiuni cu beta caroten, dar si consuma alimente care contin provitamina)

| mixxjim a răspuns:

Nu o bronzeaza, o coloreaza doar happy si bebelusii care mananca mult morcov capata o culoare usor portocalie la piele laughing si autobronzatele sunt pe baza de morcov, dar mai au in ele niste stabilizatori, sa dureze mai mult, niste emulsificatori, sa se intinda mai bine pe piele. ia si tu o sticluta si incearca, da pe o portiune mica intr-o zona "nevazuta" (pe o fesa sau undeva sus pe picior) si vezi ce efect arewinking

| nutuxcristian a răspuns:

Ma nu stiu de uleiul de morcovi dar stiu ca uleiul de masline e cel mai bun in calitate de autobronzant.

| msweety a răspuns:

Pana acum nu am auzit de ulei de morcov, dar cert este ca o fi ceva de capul lui.Morcovul contine betacaroten care ajuta la capatarea unei culori mai maslinie a pielii.Eu zic sa incercihappy