anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este cam ciudat sa pun o astfel de intrebare, dar sunt nelinistita.
Anul trecut, in vara(prin iunie), doua zile am avut pete rosiatice spre maro pe chiloti.Recent(cu cateva zile inainte de revelion), am avut tot doua zile niste pete maronii. ce ar putea fi? mentionez ca nu mi-a venit inca menarha.asta ar putea fi? multumesc anticipat!
PS:va rog sa nu va bateti joc, sa raspundeti serios
PSS:dau funda!big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Unicucebeea a răspuns:

Asta chiar e menstruati, si eu credeam asta la inceput ca nu stiam ce e si din astea dar daca vezi cand curge e rosu doar ca pe chiloti apare maroniu, primele doua-trei dati asa va fi dar pe la a4a oara va fi un rosu mai intesns, deci ti-a venit menstruatia:d

7 răspunsuri:
| pcris a răspuns:

E simplu. Discuta asta cu mama ta.

| anonim_4396 explică (pentru pcris):

Hmm.pare simplu dar nu este chiar asa.nu ma inteleg asa bine cu mama,fiindca ea tinde sa exagereze lucrurile,de aceea am apelat la comunitatea TPUbig grin intai am vrut sa fiu sigura ce este, dupa, probabil voi avea o discutie cu ea.
Ps:sunt primite si alte raspunsuri, insa multumesc celor care mi-au raspuns pana acum!

| 1Q a răspuns:

Is semne ca iti vine ciclu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer sunt semne ca iti vine menstruatia sigur e asta.

| Gangsta a răspuns:

Si eu am patit la fel. sunt doar niste scurgeri. eu patesc dupa cateva zile bune de menstruatie

| andr3ella a răspuns:

Pai s-ar putea sa fie ciclu.nu te speria:*

| picialove a răspuns:

Menarha? sigur un ginecolog poate rezolva problema!