| Painy a întrebat:

Este ceva foarte grav! De cateva saptamani, am rosu in gat ( adica imi trece, dupa iar vine si tot asa. )
Ieri m-am trezit cu o surere imensa in gat si de abia azi, mama a observat ca am o chestie alb - galbuie pe partea rosie. Ea presupune ca este puroi, ce as putea sa fac?! Ce as putea sa iau? nu as mai vrea sa merg din nou la doctor pentru ca mie chiar nu-mi plac doctorii. Da, si mama a spus ca cica cea mai buna solutie sunt injectiile! Dar asta chiar nu as vrea! Nu stiu ce sa fac, va rog ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BIOO a răspuns:

Buna ziua! Daca mai aveti inca probleme de sanatate, da-mi mesaj la lazarescu_constantin (id messenger) ca situatia este cam grava! O zi buna!

0 răspunsuri: