| yoyoalecs a întrebat:

Este cineva care a reusit sa amelioreze hiperhidroza prin autosugestie si puterea mintii? Transpir foarte mult indiferent de vreme sau imbracaminte si neurologia a ramas ultima scapare. Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| eMeR a răspuns:

Salutare. Eu am avut o problema asemanatoare, dar nu exact acesta. Eu transpiram in palma, si aveam emotii foarte mari cand trebuia sa comunic cu o fata draguta. Ai auzit de afirmatii pozitive? Pe mine m-au ajutat enorm, si in tema asta si si ca sa-mi pun permisul, care l-am si luat. Iti recomand sa citesti carti de la Dr. Joseph Murphy, Brian Tracy. si Louise L. Hay. Iti doresc mult succes.

| yoyoalecs explică (pentru eMeR):

Si ai incercat sa repeti anumite afirmatii, sa-ti creezi imagine vizuale despre cum ar fi sa nu-ti transpire mana sau ce metoda ai folosit mai exact? Si daca poti, te rog, sa-mi zici cat timp ti-a luat sa reusesti sa scapi de problema.

| eMeR a răspuns (pentru yoyoalecs):

Da ceva asemanatori. Imaginea vizuala este foarte importanta. Iti dau de exemplu permisul. Mi-am imaginat cum voi conduce, unde voi pleca, chiar mai mult mi-am si facut mai multe planuri si harti, scrise la mana cu destinatiile dorite. Ca afirmatie pozitiva o aveam pe asta: "Memoria mea este perfecta, imi amintesc tot de ceea ce am nevoie si imi reusesc examenele in ordine divina."
Sunt multi care cred, sunt multi care nu... adevarul e ca ceea ce crezi se adeverestre. 1. Daca crezi ca te poti vindeca si ca te vindeci = te vindeci 2. Daca nu crezi, sau esti sceptic = nu te vindeti. Este simplu. Eu nu pot sa-ti spun ce sa faci, daca te intereseaza tema asta citeste carti de la scriitori pe care i-am enumerat mai sus. Pe mine unul m-au ajutat, desi stiu ca mai am mult de invatat happy

| yoyoalecs explică (pentru eMeR):

Multumesc mult pentru sfaturi. Sper sa reusesc intr-un final sa scap de problema pentru ca e destul de apasatoare de multe ori. Si de ar fi doar vara, insa transpir si cand stau un pat. Voi studia problema si voi incerca.

3 răspunsuri: